Merken

In de salon word onder andere gewerkt met de merken:

Puurr (gezichtsbehandelingen)

Beautyface (maskers en serums)

IBX Nail System (nagel bescherming, herstel en vesteviging)

SPA (manicure en cosmetische pedicure)

CND

Better waxing (wax)

Apraise (wimper-wenkbrauw verf)

Hive (wimperlift)

Smellies (Kaarsen, melt wax) Nieuw

Puurr

Huidverzorgingsproducten met een natuurlijke karakter zonder onnodige toevoegingen. De naam zegt het al een huidverzorgingslijn met een PUURR karakter. De  producten zijn niet op dieren getest, vrij van parabenen en mineralen oliën en zijn er voor verschillende huidtype’s. 

 

Persoonlijke uiterlijke verzorging is belangrijk voor de mens. En op cosmetisch gebied is oneindig veel aan producten verkrijgbaar. Vaak bevatten deze producten chemicaliën en agressieve conserveringsmiddelen, die juist niet goed zijn voor de huid. Daarom zijn de producten van Puurr op een zo natuurlijke mogelijke basis en uiteindelijk de beste resultaten leveren.

Beautyface

Met de biologische lijn BeautyFace Intelligent Skin Therapy komt een effectieve, professionele gezichtsbehandeling voor iedereen dichterbij. Een keuze uit 16 + 2 MEN only voorgevormde bananenkatoenen maskers (100% biologisch afbreekbaar), gedrenkt in een hoogwaardig basisserum aangevuld met verschillende innovatieve, natuurlijke  hulp- en werkstoffen en een overheersende werkstof. Bevat een intelligente MCT (micro chrystal technology) resorptie techniek en met het kompres wordt verdamping van werkstoffen naar buiten voorkomen. Bevat geen parabenen, kleurstoffen en uitsluitend zachte geurstoffen van natuurlijk fruitextract of plantaardige oliën. 

 

Voor de diverse huidtypen, huidproblemen en leeftijden. Direct effect is merkbaar vanaf de allereerste behandeling. Advies is een kuurbehandeling van 3 tot 5 maskers in een periode van 15 dagen met de HOME SPA serie. Daarna bij voorkeur met een tussen pose van 7 tot 10 dagen toe te passen om een optimaal huidbeeld te behouden. 

Na de introductie van de biologische Intelligent Skin Therapy maskers ontstond al snel de vraag naar het losse serum waar deze maskers in gedrenkt zijn. BeautyFace Benelux beantwoord de vraag met de introductie van 7 luxe, intense Intelligent serums in een 10ml. flacon met pipet. 

 

De serums zijn toepasbaar in manuele behandelingen én in salon treatments. Ze zijn perfect in een kuurverband als serum voor thuisgebruik inzetbaar en sluiten aan bij ieder merk dag- of nachtcrème. Reken voor één kuur op een periode van 5 tot 10 dagen per 10ml flacon. 

 

De serums bevatten een hoog concentraat aan bijzondere biologische werkstoffen, worden snel en diep in de huid opgenomen maar zijn vrij geur- en kleurstoffen en paraben. Deze samenstelling staat zowel garant voor een intense werking in de huid als voor een veilige en dermatologisch gecontroleerde samenstelling. Door de verkozen inhoudsmaat van 10 ml. kun je eenvoudig combinatie kuren samenstellen voor een langere periode: b.v. het hydrating serum, het whitening serum, phyto flavonoïden, oxygen zuiverend serum etc.

 

BeautyFace serums, they make you smile again.

 

De producten van BeautyFace zijn verkrijgbaar in de salon.