Merken

In de salon word onder andere gewerkt met de merken:

Nouvital (gezichtsbehandelingen)

Beautyface (gezichtsbehandelingen)

Kaeso (manicure en cosmetische pedicure)

Caption (nagellak)

Young Nails (gellak)

PureLashes (wimperextensions)

Better waxing (wax)

Refectocil (wimper-wenkbrauw verf- wimperlift)

Nouvital

Nouvital is een hoogwaardige huid verbeterende producten die zijn ontwikkeld volgens de nieuwste wetenschappelijke inzichten en ontwikkelingen op cosmetisch gebied. Het is een uitgebreid merk en heeft producten voor elk huidtype en huidprobleem. De producten zijn alleen te koop in de salons bij een gediplomeerde schoonheidsspecialist die u adviseert en product informatie kan geven.

 

De producten van Nouvital zijn

  • Hypoallergeen
  • Dierproefvrij
  • Allergeen vrij geparfumeerd
  • Vrij van minerale oliën
  • Vrij van tarwekiemolie (i.v.m. glutenallergie)
  • Vrij van parabenen
  • Bevatten voornamelijk werkstoffen van natuurlijke oorsprong
  • Alle dag crème is voorzien van een zonnefilter

Nouvital producten worden geproduceerd volgens de richtlijnen van de Europese wetgeving. Nouvital produceert hun producten zelf en bied hoogwaardige producten aan tegen een aantrekkelijke prijs voor u als consument. 

 

De producten van Nouvital zijn te bestellen in de salon.

 

Beautyface

Met de biologische lijn BeautyFace Intelligent Skin Therapy komt een effectieve, professionele gezichtsbehandeling voor iedereen dichterbij. Een keuze uit 16 + 2 MEN only voorgevormde bananenkatoenen maskers (100% biologisch afbreekbaar), gedrenkt in een hoogwaardig basisserum aangevuld met verschillende innovatieve, natuurlijke  hulp- en werkstoffen en een overheersende werkstof. Bevat een intelligente MCT (micro chrystal technology) resorptie techniek en met het kompres wordt verdamping van werkstoffen naar buiten voorkomen. Bevat geen parabenen, kleurstoffen en uitsluitend zachte geurstoffen van natuurlijk fruitextract of plantaardige oliën. 

 

Voor de diverse huidtypen, huidproblemen en leeftijden. Direct effect is merkbaar vanaf de allereerste behandeling. Advies is een kuurbehandeling van 3 tot 5 maskers in een periode van 15 dagen met de HOME SPA serie. Daarna bij voorkeur met een tussen pose van 7 tot 10 dagen toe te passen om een optimaal huidbeeld te behouden. 

Na de introductie van de biologische Intelligent Skin Therapy maskers ontstond al snel de vraag naar het losse serum waar deze maskers in gedrenkt zijn. BeautyFace Benelux beantwoord de vraag met de introductie van 7 luxe, intense Intelligent serums in een 10ml. flacon met pipet. 

 

De serums zijn toepasbaar in manuele behandelingen én in salon treatments. Ze zijn perfect in een kuurverband als serum voor thuisgebruik inzetbaar en sluiten aan bij ieder merk dag- of nachtcrème. Reken voor één kuur op een periode van 5 tot 10 dagen per 10ml flacon. 

 

De serums bevatten een hoog concentraat aan bijzondere biologische werkstoffen, worden snel en diep in de huid opgenomen maar zijn vrij geur- en kleurstoffen en paraben. Deze samenstelling staat zowel garant voor een intense werking in de huid als voor een veilige en dermatologisch gecontroleerde samenstelling. Door de verkozen inhoudsmaat van 10 ml. kun je eenvoudig combinatie kuren samenstellen voor een langere periode: b.v. het hydrating serum, het whitening serum, phyto flavonoïden, oxygen zuiverend serum etc.

 

BeautyFace serums, they make you smile again.

 

De producten van BeautyFace zijn verkrijgbaar in de salon.