Even voorstellen

Laat ik mij even voorstellen, mijn naam is Karin. Ik heb 25 jaar voor een groot internationaal bedrijf gewerkt als product ontwikkelaar. De laatste 15 jaar daarvan heb ik mij bezig gehouden met wat het effect is van consumenten producten (onder andere crèmes, douche gels) op het grootste orgaan wat wij mensen hebben, de huid. Door overname van het bedrijf ben ik uiteindelijk ontslagen. Voordat ik ontslagen werd was ik al begonnen aan mijn opleiding schoonheidsspecialiste. Tijdens mijn opleiding voor schoonheidsspecialiste wist ik al dat ik mijn eigen salon wilde hebben. Op 1 april 2016 is Schoonheidssalon Sunflower Beauty officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

 

Mijn doel bestaat uit 2 dingen, persoonlijke aandacht en samen met u te werken aan een goede verzorgen en het verbeteren van uw huid zodat u minder problemen krijgt zoals onzuiverheden, droge huid, schilfer, jeuk, rode plekken. Tevens word met een goede verzorging het anti-aging proces uitgesteld. 

 

Hoe gaan we dat doen. Tijdens onze eerste kennismaking start ik met een huidanalyse, ik kijk hoe uw huid eruit ziet, wat de eventuele problemen zijn en welke producten uw huid nodig heeft. Ik stel u vragen over hoe u uw huid op dat moment verzorgt en wat voor producten u gebruikt. Naar na stel ik een behandelplan op over hoe ik uw huid het beste kan behandelen. En als laatste geef ik u product advies welke producten u thuis het beste kunt gebruiken zodat u uw huid in een betere conditie houd.

 

Ik hoop u snel in mijn salon te mogen ontvangen!