Wimperextensions

Minuten

PrijsWimperextensions geven u direct prachtig volle wimpers. Wakker worden met wimpers die geen mascara meer nodig hebben, dus tijdsbesparend. U hoeft zich niet meer druk te maken of uw mascara doorloopt wat u ook aan het doen bent. Of u nu werkt, sport of lekker op vakantie bent en geniet van de zon en het zwembad uw wimpers zien er altijd perfect uit.

 

Ik werk met het merk Pure Lashes, mooie stevige wipperhaartjes die toch zacht aanvoelen. Tevens verkoop van speciale wimper onderhoud en speciale wimperextension eyeliner en mascara.

 

Behandeling uitsluitend volgens afspraak.


One by One, Nieuwe set

180

70,00One by One, Opvullen na 1 week (tussen 8-14 dagen)

60

20,00One by One, Opvullen na 2 weken (tussen 15-21 dagen)

60

30,00One by One, Opvullen na 3 weken (tussen 22-28 dagen)

90

40,00One by One, Opvullen vanaf +28 dagen = nieuwe set

180

70,00One by One, Verwijderen

 

Het wordt sterk afgeraden zelf de wimperextensions te verwijderen. De wimperextensionlijm die gebruikt is voor het aanbrengen van de wimperextension is erg sterk waardoor u het risico loopt dat u uw eigen wimperhaartjes beschadigd en uittrekt wat tot gevolg heeft afgebroken en kale plekken in uw wimpers.

30

10,00Wimperextensions vragen speciale verzorging daarom is in de salon te koop

 

Chrissanthie Ooglid reiniger 30 ml & Blink Black Diamond Coating 7ml

 

Chrissanthie ooglid reiniger is een unieke reinigingsformule dat op een effectieve en milde wijze oog make-up (zelfs waterproof) verwijdert. Het bijzondere aan Chrissanthie ooglid reiniger is dat het ook ooglidaandoeningen zoals blefaritis voorkomt en helpt te genezen. Blefaritis is een ooglidaandoening waar 30% van de algemene bevolking aan lijdt (hetzij bewust of onbewust). Bovendien is deze ooglid reiniger hyper-allergeen en uiterst zuinig in het gebruik. Een druppeltje ter grootte van een rijstkorrel is slechts voldoende.


Blink Black Diamond Coating 7ml

 

*Beschermt extensions voor een langere levensduur*

Blink Black Diamond Coating geeft wimpers een levendigere en luxe uitstraling! Deze coating is één van de beste producten om de levensduur van wimperextensions te verlengen.

De coating vormt een beschermingslaagje om de wimperextensions, het gaat de elementen die lijm afbreken tegen en het verhoogt de hechtsterkte van de extension aan de natuurlijke wimpers. Gevolg: een langere levensduur van de wimperextensions!

Gebruik dit product één keer in de 3 dagen voor het beste resultaat.

 

Kleur: zwart

Inhoud: 7ml


Prijzen per 1 april 2017

Prijzen in euro, inclusief btw