IBX Nagel Systeem

 

 

Wanneer kan IBX jou helpen?

  • Nagels die snel afbreken en/of inscheuren
  • Zwakke nagels die niet snel groeien
  • Nagels die splijten
  • Nagels met groeven
  • Trauma nagels

Wat is IBX?

IBX is een revolutionair nagelproduct.

De tot nu toe bekende producten zoals lak, gel en acryl vormen een laag óp de nagel. IBX daarentegen dringt door ín de nagel. Daardoor versterkt IBX de nagel zélf. Er is geen enkel ander product op de markt, dat daartoe in staat is.

 

Voor wie is IBX geschikt?

IBX is geschikt voor vrouwen én mannen, die mooie, lange natuurlijke nagels willen hebben, maar voor wie dat niet mogelijk was ten gevolge van een ongeluk, een beschadiging in de matrix of een natuurlijke zwakte. IBX herstelt en verstevigt de natuurlijke nagel en het is kleurloos en dus onzichtbaar. IBX biedt tot nog toe ongekende mogelijkheden. Het kan beschadigingen in nagels herstellen, zwakke nagels verstevigen en kwetsbare nagels beschermen. Nagels, die altijd snel afbraken of lelijk werden, kunnen nu prachtig lang worden. Nagels, waarop soak-off gel niet lang goed bleef zitten, hebben daar met IBX geen probleem meer mee. Gespleten nagels worden weer één geheel. Nagels, die scheuren of afbrokkelen worden sterk en gezond. Kwetsbare nagels, die uitdrogen door het regelmatig verwijderen van soak-off gels worden weer sterk, waardoor je gel zonder zorgen kan dragen.

 

Hoe werkt IBX?

De nagelplaat bestaat uit een groot aantal lagen dode huidcellen, die het eiwit keratine bevatten. Het is de keratine die de nagel hard maakt. De cellen van de nagelplaat vormen niet één aaneengesloten geheel, maar er zitten holtes tussen. De nagelplaat heeft dus een sponsachtige structuur, een netwerk van keratine met open ruimtes ertussen. IBX dringt eerst door in deze holtes en wordt daarna uitgehard. Bij het uitharden vormt IBX een tweede sponsachtige structuur, die verweven is met de nagelplaat. IBX hecht daarbij alleen aan zichzelf, niet aan de keratine. De nagelplaat wordt daardoor steviger en minder kwetsbaar, eventuele beschadigingen worden opgevuld en de nagel behoudt haar flexibiliteit. De nagel is feitelijk een betere nagel geworden.

IBX Nagel Systeem

Minuten

PrijsIBX Kickstart

(Intake gesprek, Nagel behandeling met IBX Repair & IBX Strengthen, Cuticle verwijderen, Nagels vijlen, Nagelriem olie, Hand creme, Hand Massage)

 

De IBX Kickstart zijn 3 behandelingen inclusief een flesje Dadi'oil van 3.75ml ter waarde van 6,90. Deze 3 behandelingen vinden elke week achtereenvolgens plaats.

60

80,00IBX Onderhoud

(Nagel behandeling met IBX Strengthen, Cuticle verwijderen, Nagels vijlen, Nagelriem olie, Hand creme, Hand Massage)

 

De IBX Onderhoud behandeling mag pas geboekt worden na de IBX Kickstart behandeling.

45

23,00Deze nagel is behandeld met de IBX Kickstart en IBX Boost Base voor een glanzende afwerking.


Behandeling uitsluitend volgens afspraak

Prijzen in euro, inclusief btw

Prijzen per 7 februari 2019